Morgenmadssnak

Weekendmorgener her på matriklen skal helst spenderes i langsomt tempo og starte med et godt morgenbord. Vi er egentlig ikke så fantasifulde, når det kommer til hvad der skal serveres om morgenen. Friskpresset juice er obligatorisk efter Wilfa the Slowjuicers ankomst og kaffe er uundværligt, og det ender tit til en kombi af blødkogt æg og avokado på ristet rugbrød – eller når vi er rigtig gode – en omgang Eggs Benedict.
Vores første forsøg med Eggs Benedict tog udgangspunkt i den her opskrift:



{Eggs Benedict}

Med tiden er retten blevet udforsket, eksperimenteret med og fremelsket, så den nu ofte består af ristet rugbrød, lynstegt spinat, koldrøget laks, et langt fra perfekt porcheret æg og hollandaise tilsæt cayenne og ekstra citron. Den er blevet spist med stor glæde… ofte… måske lidt for ofte…

Lidt fornyelse kan dog ikke skade nogen, der er jo grænse for hvor mange gange man kan re-tænke hollandaisen, så har gennemtrawlet internettet på jagt efter lækre, lette morgenmadsopskrifter til ynglingsmorgenerne. Og når man nu, som mig, er en sucker for det mexicanske køkken, hvorfor så ikke starte dagen the Mexican way med Rancharos.

Ville for eksempel ikke have noget imod at sætte tænderne i denne version



{TheSproutedKitchen}

Eller forsøge mig med at lave disse lækkerbasser



{flourishingfoodie}

Det her kan man jo spise på alle tider af døgnet

 {MuyBueno}

Og jeg kan forestille mig at servere den her til næste morgenmadsgæster



{TheWorkMan}

Kan allerede mærke nu at mexicansk morgenmad bliver et farlig godt bekendtskab….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s