Skolelærer, Can. Pæd. i pædagogisk psykologi, word juggler, skabs-forfatter og eventyrer – ikke nødvendigvis i den rækkefølge – søger platform til deling af tanker, skriblerier, navlepillerier og ordbavl.

Ord er jo grundlæggende en underlig størrelse. Særligt det skrevne ord kan anvendes i en uendelighed. Ord smager af noget, gør noget. Smager rart, smager mærkværdigt, smager grimt. De berører og rører. Hvilket jo nok i virkeligheden er essensen af den forudgående omgang ordbavl – at ville berøre. Så kan man jo argumentere for valget af medie. Hvorfor en blog? Altså sådan en selviscenesættende størrelse, som sandsynligvis en trediedel af Danmarks teenagere benytter sig af. Mit svar må være, hvorfor ikke. Hvorfor ikke en platform, som man egenhændigt har kontrollen over og som har vist sig at være en udtømmelig mulighed for at få sin stemme hørt.

Hvad skal denne blog så handle om, hvad adskiller den fra de millioner af samlinger af ord, der eller flyder rundt på nettet. Well, i virkeligheden er den ovenstående samling af navlepillende ordtosseri nok essensen af hvad jeg vil med det her projekt. En platform til at udtrykke tanker med afsæt i verden set fra en – udadtil – voksen, karrierekvinde. Gift, nyindkøbt lejlighed, der skal renoveres i bedste Bo Bedre-stil, et liv med økologiske grøntsager, rejser i spandevis og ambivalente baby-tanker.

Håbet er jo nok i sidste ende, at nogen vil lytte, dele, give tilbage. At et par af jer ( eller flere – hvis det ikke er for meget at forlange) vil følge med. Til gengæld vil jeg love flere, mere forståelige indlæg i nogle tilfælde også med en rød tråd. Jeg kan derimod ikke love at livet som lærer ikke vil danne grundlag for en del skriblerier, at min grundlæggende frygt for at stå stille ikke vil influere en del herinde eller at indlæggene vil være mindre navlebeskuende, jeg er trods alt mit eget udgangspunkt. Hvis man tror på den slags.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s